Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kungsbacka City A-lag Herrar

5 mars 2022
11:30

Vessigebro BK

Referat: Kungsbacka City FC - Vessigebro BK

Vi börjar matchen med hög press och det får utdelning redan i den 2 minuten när phille blir fälld i straffområdet där domaren dömmer straff som Raissa sätter dit distinkt i mål.

Sex minuter senare kommer vi runt på högerkanten där Sterner gör sin gubbe och slår ett lågt inlägg som studsar upp på motståndarens hands och domaren blåser återigen straff. Raissa är säkerheten själv och gör sitt andra mål för dagen.

Vi fortsätter att pressa motståndarna med bollvinster högt upp i plan och i minut 18 får vi en kantfrispark från vänster som matchens spelare Sterner tar hand om på bästa sätt som seglar förbi alla i straffområdet i bortre.

4-0 som även blev halvtidsresultatet kommer efter en hörna i minut 39 från Robin där Phille håller sig framme på bortre stolpen och trycker in bollen i mål.

Andra halvlek blir lite avslagen där vi med mer skärpa hade kunnat vinna med större siffror. i minut 86 tar sig sterner fram på vänsterkanten och går förbi sin motståndare och placerar in slutresultatet 5-0 vid bortre stolpen.

En mycket bra första halvlek där vi gör fyra mål på fasta situationer.

Nästa lördag möter vi div 2 laget Varbergs GIF som blir en rolig utmaning.